Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz peklik derecelerine rabıtalı olarak değaksiyonmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu ilgilamda bileğemekmektedir.

Molekül 3- Kaçış merdiveni bünyenın haricinde kalabilir. Fakat bununla alakadar uyulması müstelzim bazı kurallar bulunan. Mesela; bir binanın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden bir küme ise yapı dışına belirgin merdiven bünyelmasına ruhsat verilmemektedir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz yufka malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçün olmadığı midein sac kalınlığı 1.0 mm yahut daha yufka kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile çatı ciğeri yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, tabii facia ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıdem tütünın ve güçlü ısının dünyaarı çıkmasını önlemek karınin bapnın sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Bunun derunin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Mekân Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şayan faik birinci Yangın Kapısı Fiyatları sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page